lørdag, maj 25, 2024
ForsideKirkenDeltag i Himmelske Dage 26.-29. maj

Deltag i Himmelske Dage 26.-29. maj

Dette års store kirkefestival med temaet ”Grib fremtiden” foregår i Roskilde, så det er med at tage chancen, når alt det spændende gror i forhaven.

Programmet er stort og mangfoldigt. Man kan fx deltage i Den grønne Samtalesalon, en grøn oase med samtaler om klima og natur, høre kloge hot shots fra ind – og udland som Svend Brinkmann og Hartmut Rosa eller besøge Pilgrimslandsbyen, som har fokus på sammenhængen mellem kirke, ånd og krop. Alt sammen for at bidrage til refleksioner over, hvordan kirke og kristendom kan svare på fremtidens udfordringer.

Som optakt til festivalen kan man deltage i planlagte pilgrimsvandringer, som ender i Roskilde til åbningsgudstjenesten Kristi himmelfarts dag kl. 14. Se vandringer i program.

Himmelske dage afsluttes med fælles gudstjeneste i domkirken søndag den 29. maj kl. 10. Menigheder og præster fra hele stiftet opfordres til at deltage. Det betyder, at der ikke er nogen gudstjeneste i Havdrup den dag, men i Jersie Kirke kl. 10:30. Kirkebil kan benyttes. 

De unge og børnene bliver heller ikke snydt. Roskildes kreative bydel Musicon byder på særligt program for de unge, og for børnene er der leg, konkurrence og kreative aktiviteter i Himmelrummet, både ude og inde.

Billet til alle dage koster 395 kr. Man kan også købe dagsbilletter á 195 kr. Unge halv pris, børn minipris. Gudstjenesten søndag koster ikke noget. Se udførligt program og køb billetter på: himmelskedage.dk

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste