torsdag, september 29, 2022
ForsideKirkenOverskudsmad er også julehjælp

Overskudsmad er også julehjælp

SuperBrugsen i Havdrup bidrager også til julehjælpen ved at dele overskudsmad fra julediskene ud den 23. december om aftenen. Det foregår på den måde, at maden bliver pakket i poser, som bliver udleveret ved sognehuset direkte fra varebilen Lillejuleaften kl. 20.30-21 til dem, som har fået tildelt julehjælp. Andre værdigt trængende er også velkomne. Har du brug for at få del i overskudsmaden, skal du sende sms eller ringe til formand for Menighedsrådet Marianne Hauge på mobil 30 10 04 42 senest 23/12 kl. 12.

Tonny Lauridsen, som er formand for SuperBrugsen i Havdrup, siger, at de hver dag arbejder for at skabe mindre madspild fra butikken: ”Det belaster jo klimaet at producere mad, derfor synes vi selvfølgelig, det er helt forfærdeligt at smide mad ud, som der er blevet brugt resurser på at fremstille.”

For Tonny Lauridsen er det vigtigt først at hjælpe i lokalområdet, derfor samarbejder de med Menighedsplejen i Havdrup. Desuden arbejder de på – ligesom sidste år – at hjælpe flygtningefamilier i Solrød Kommune via integrationsgruppen. Først når de to muligheder er brugt op, og hvis der stadig er overskudsmad tilbage, bliver det sidste kørt til Stop Madspild i Greve, som fordeler resten.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste

X