lørdag, juni 15, 2024
ForsideKirkenAmen i din postkasse

Amen i din postkasse

Det er ikke længere så spændende at tømme sin postkasse, – for kommer der egentlig andet end reklamer, når vi alle sammen er gået digitalt?

Ja, det gør det. Kirkeavisen Amen bliver husstandsomdelt tirsdag-onsdag den 2.-3. april og er en ikke helt almindelig reklame. Magasinet udgives af Roskilde Domprovsti med det formål at vise, at folkekirken er en moderne og relevant institution i det danske samfund.

Og det gør avisen ved at skrive om højaktuelle emner, som mange er optaget af. Sidste udgave var et temanummer om Fristelse og bragte et stort interview med Maria og Patrick, som driver et økologisk kafferisteri ved Jyllinge og har stalddørssalg. De siger: ”Vores projekt er, at vi skal kunne lade os friste, og vi skal kunne nyde med god samvittighed. (…) Bæredygtig livsstil handler ikke om at give afkald på alt det gode i tilværelsen. Mere om at kunne drikke god kaffe og spise god mad med god samvittighed”.

Det lokale, kirkelige fællesskab er lige om hjørnet, også for ikke-kirkevante mennesker. Og det nye Amen ligger snart i postkassen. Foråret og de gode begivenheder er tæt på.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste