Om Havdrup By

Havdrup er en del af Solrød kommune og udgør i dag ca. en femtedel af kommunens knap 24.000 indbyggere.

Byen er vokset frem omkring den første station på Køge – Roskilde banen og er i dag et velfungerende bysamfund – på alle sider omgivet af åbent land.

BC9A2899

Det betyder at man som bosat i Havdrup hurtigt kommer til at kende en masse mennesker, da det er de samme mennesker man møder i hallen, på stationen, i Brugsen eller Netto, eller hvor man nu færdes til daglig.

Havdrup er som tidligere nævnt en stationsby og med halvtimes drift mod hhv. Køge og Roskilde er der rig mulighed for at gøre brug af den offentlige transport.

Indkøbsmulighederne er, på trods af byens størrelse, gode. I flæng kan nævnes en stor SuperBrugs, en Netto, en farvehandel, et apotek, flere frisører, pizzeriaer, en bager, et par tank stationer, tøj- og blomsterbutikker, samt meget meget mere. Slår dette ikke til er der, med kun 12 km. til hhv. Køge og Roskilde, og 38 km. til København, ganske kort til de større forretninger.

Der er i byen et rigt udbud af fritidsaktiviteter, herunder flere forskellige former for sport, musikskole, spejder m.m.

Du finder Havdrup her