mandag, april 22, 2024
ForsideArrangementerBål i Bakkerne 2018 aflyses

Bål i Bakkerne 2018 aflyses

Vejrguderne har desværre ikke været på Havdrup Borgerforenings side, når det kommer til det kommende Skt. Hans arrangement – Bål i Bakkerne.

Den seneste måned er der stort set ingen regn kommet, og udsigten for den kommende uge, ser ikke ud til, at der ændres ved den situation.

Dermed er der heller ikke udsigt til, at afbrændings forbuddet ophæves, hvorfor Borgerforeningen har valgt at aflyse lørdagens Skt. Hans arrangement. 

– Borgerforeningen har haft hovederne i blød om, hvordan det var muligt at holde Sankt Hans uden et bål, fortæller Borgerforeningens formand Stine Johansen.

– Der har været tænkt i bålfade på brugsens p-plads, med pølser, snobrød (tak til SuperBrugsen Havdrup for tilbudet) og pony ridning, men da vi ikke engang kan få lov til at tænde bålfade eller fakler kan vi desværre ikke se et hyggeligt arrangement for os og har valgt at aflyse, slutter Stine Johansen.

Vi satser på vejret arter sig til vores fordel næste år.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste