mandag, april 22, 2024
ForsideKirkenBefrielsesaften i Havdrup Sognehus

Befrielsesaften i Havdrup Sognehus

”Jeg legede med dukker, da budskabet kom …”

Mange ældre, som bor i Havdrup i dag, var børn og unge, da Danmark blev befriet for 70 år siden, og de glemmer hverken stemningen eller hvad de foretog sig, da budskabet kom. Een fortæller, hun legede med dukker, en anden fortæller, at hendes mor pyntede hendes cykel med flag fra juletræet den 5. maj 1945.

I anledning af 70 året for Danmarks befrielse har 11 deltagere fra Havdrup Kirkes Sognecafé fortalt, hvordan de oplevede befrielsesdagene. Det er blevet til en lille erindringsfilm, som vises til sang- og mindeaften i sognehuset tirsdag, den 5. maj kl. 18-20.

Befrielsens sange, både de kendte og mindre kendte, genopfriskes ved fællessang og sange ved voksenkoret Seadrops. Som et lille ekstra krydderi synger kirkesanger Anette L. Hemmingsen solosang med tekster af PH og Halfdan Rasmussen. Organist Peter Plougmann akkompagnerer til det hele på flygel.

Der er lagt op til en festlig aften, så tag barnebarnet eller naboen med og spring aftensmaden derhjemme over. Arrangementet begynder kl. 18 og slutter mens det endnu er lyst kl. 20. Der serveres håndmadder og øl og vand.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste