lørdag, maj 25, 2024
ForsideArrangementerCirkus kommer til byen

Cirkus kommer til byen

Fredag d. 24. april kl. 18 slår Cirkus Baldoni teltet op på arealet ved siden af Havdrup Idrætscenter.

Forestillingen starter kl. 18 og der er billetsalg en time før, eller via deres hjemmeside baldoni.dk.

Billetterne koster i år fra 110 kr. til 210 kr.

 

Cirkus Baldoni skriver selv om forestillingen:

I år kommer vi vidt omkring.

Fra Mongoliets højslette til de Schweiziske Alper, fra Tysklands tyrolerfest til Moskvas statscirkus og fra Etiopiens savanne til Danmarks grønne enge.

Det er endnu engang lykkedes os at engagere artister, der aldrig før har optrådt i Danmark og det bliver en sand fornøjelse at præsentere deres imponerende numre.

Oplev et hæsblæsende ikarisk nummer, hvor han ligger på ryggen og med sine fødder jonglerer med sin makker i et tempo, der får pulsen helt i top og med en sværhedsgrad, der ikke før er set i Danmark.

I vil se slangemennesker, der gør det umulige muligt, når de med elegance og ekstrem smidighed udfører fantastiske skulpturlignende formationer.

Et herligt hundenummer, ekvilibristiske diabolojonglører, balancekunst med flyvende tæpper og masser af klovnerier med Danilo, der har udviklet helt nye numre til i år. Luftens rum bliver indtaget af en harmonikaspillende kvinde og et spændende nummer i gyngende tov.

Alt sammen præsenteres af direktør Baldoni og løven Leonardo, der helt sikkert vil sætte gang i løjerne.

 

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste