tirsdag, april 16, 2024
ForsideArrangementerCirkus kommer til byen

Cirkus kommer til byen

Søndag d. 21. august, kl. 15 er der cirkus i byen.

I denne omgang er det Cirkus Baldoni som slår teltet op på pladsen ved siden af Havdrup Idrætscenter.

Du finder information om, og priser på, billetter her.

Baldoni skriver selv på deres hjemmeside:

2016 er ekstra spændende, idet det er vores 15. sæson, siden vi første gang kørte ud på landevejene i 2002. Vi har derfor koncentreret os om, at finde det bedste vi nogensinde har præsenteret og samtidig sørget for, at finde artister der aldrig før har optrådt ikke bare i Danmark, men i Skandinavien. Så hvis I kunne lide sidste års forestilling vil I elske forestillingen i år.

I kommer til at møde rola rola artisten Eduardo, der samtidig er en fabelagtig jonglør, det meget specielle håndstandsnummer ”Hands to Violin” hvor håndstandsartisten har en violinspillende kvinde siddende oven på sig, når han udfører sin horisontale håndstand.

Hula hoop artisten Maria, luftartisterne ”Pirates of the Circus” kommer helt sikkert til, at imponere selv det mest kræsne publikum.

cirkus_baldoni_herkules_bigHerudover skal I møde Herkules.

Direkte fra verdens største cirkus i USA, har vi i år været så heldige, at fat på den stærke mand Herkules der blandt andet griber en kanonkugle der flyver igennem luften, bøjer jernstænger og hvor pladsforholdende gør det muligt, bliver kørt over af en bil.

Alt sammen kædet sammen af vel nok Danmarks mest populære klovn Danilo samt den bugtalende direktør Baldoni der naturligvis har sin velkendte løve Leonardo på armen.

 

Tidligere artikel
Næste artikel
Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste