torsdag, februar 22, 2024
ForsideKirkenDejligt at gå i Havdrup Kirke både til jul og nytår

Dejligt at gå i Havdrup Kirke både til jul og nytår

Rigtig mange familier synes, det er festligt og helt rigtigt at gå i kirke juleaften. Men julen i Havdrup byder også på andre dejlige gudstjenester, hvis man hellere vil i kirke en af juledagene. Både juledag og anden juledag medvirker Maria D. Gasior på tværfløjte for at løfte feststemningen.

Kirkevandring julesøndag
Tænk på dit hjerte og gå i kirke. Det skal tages helt bogstaveligt julesøndag den 27. december, hvor der er kirkevandring fra Havdrup til gudstjenesten i Jersie Kirke kl. 10.30.
”Hjertet kan godt blive lidt tungt af al den gode mad i julen” ler præst Kristine S. Hestbech, ”så bare mød op ved Havdrup Kirke kl. 9, så går vi til kirke sammen og får has på lidt af julesulet. Jeg er parat.”

Nytår i Havdrup Kirke
Havdrup Kirke fejrer nytår med gudstjeneste allerede nytårsaftensdag kl. 15. ”Bagefter ønsker vi hinanden godt nytår med champagne, der forhåbentligt bobler over med håb om glæde og lysere tider”, siger præst Kristine Stricker Hestbech, ”for det har vi alle brug for”.

Stjernevandring for børn og voksne
Hellig3kongers søndag den 3. januar synges julen ud, og alle går stjernevandring på kirkegården, hvor der står fakler på stierne. ”Vi går rundt mellem lysene og synger Dejlig er den himmelblå i den oprindelige udgave, som havde 19 vers. Så kan vi nemlig nå rundt på næsten hele kirkegården”, siger præst Kristine S. Hestbech, som har gudstjenesten den dag.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste