lørdag, juni 15, 2024
ForsideKirkenForår i kirken med babysalmesang og krea-værksted for børn og unge

Forår i kirken med babysalmesang og krea-værksted for børn og unge

Foråret kommer med gode nyheder. Den første gode nyhed er, at kirke- og kulturmedarbejder Anette Løndal Hemmingsen nu igen udbyder babysalmesang, som længe har været savnet og efterspurgt. Hun begynder fredag den 18. marts kl. 10-11.30 i sognehuset. Der bliver 11 formiddage i alt frem til sommer.

Den første times tid synger og danser Anette med forældre og babyer på forskellige sjove og blide måder, og til sidst bliver der tid til hygge med lidt kaffe og frugt og mulighed for amning og bleskift. Tilmelding på hjemmesiden.

Den anden gode nyhed er, at krea-værkstedet med billedkunstner Pernille Mejslov fortsætter i alt 10 gange frem til udgangen af maj måned. I marts måned bliver det tre tirsdage fra kl. 15-17 i sognehuset: 1/3, 22/3 og 29/3.

Pernille hygger med børnene med farver, papir, saks og lim og inspirerer hver gang med et nyt tema, som deltagerne tegner og laver ting ud fra. Sognehusets køkken byder på en forfriskning til børnene undervejs. Man kan tilmelde sit barn på kirkens hjemmeside havdrupkirke.dk, hvis det ikke har deltaget før.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste