tirsdag, april 16, 2024
ForsideKirkenFriluftsgudstjeneste med et strejf af Carl Nielsen

Friluftsgudstjeneste med et strejf af Carl Nielsen

Søndag den 28. juni fejrer Havdrup Kirke midsommer med gudstjeneste under åben himmel. Præst denne søndag kl. 11 er Kristine Stricker Hestbech.

Gudstjenesten holdes på kirkegården, hvor der bliver dækket alterbord med buketter fra de mange blomstrende staudebede på de tomme gravsteder. Under det store lindetræ ved kapellet bliver der sat skamler med tæpper op, så ingen skal fryse.

Gudstjenesten bindes sammen af dejlige danske sommersange og – salmer med musik bl.a. af Carl Nielsen. For at anslå den helt rette stemning af midsommer får kirken besøg af en ung oboist, der vil spille en romance af Carl Nielsen og desuden ledsage salmesangen. Havdrup Kirke Ensemble, som i øjeblikket øver Carl Nielsen sange i forbindelse med 150 året for komponistens fødsel, deltager også med skøn sang, så der er lagt op til en festlig midsommergudstjeneste.

For alle med mere interesse for Carl Nielsen inviterer Ensemblet til september indenfor i sognehuset til ”Fynsk Aften”. Velkommen til en forsmag i det grønne!

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste