lørdag, maj 25, 2024
ForsideKirkenGenfind naturen med din kirke

Genfind naturen med din kirke

Vi har brug for åndehuller af tid og ro for at få ordentlig kontakt med naturen, både i os selv og omkring os. Havdrup kirke giver flere muligheder for disse åndehuller i hverdagen.

Skovbadning handler om at give sig selv lov til at sanse naturen i to timer. Hvordan går en høne, hvordan ser et blad ud, når solen skinner igennem det, hvordan lyder det, når et æble falder til jorden … Og hvilken følelse giver det inden i én, når sansninger får tid og lov at falde ind i sindet? I november har præst Kristine og datter Ida skovbadning to torsdage kl. 16-18 i præstegårdshaven.

Pilgrimsvandring kan være en dagsvandring på 12-15 km fra kl. 9 -15. En dag hvor man rører kroppen og mærker vejret. En del af turen foregår i stilhed, men undervejs giver præst Kristine inspirations-ord til sind og tanker. Tag med til Ledreborg tirsdag 8. november.

Lectio Divina lyder fint, men er bibelmeditation efter gammel opskrift, hvor man læser teksten til søndagens gudstjeneste ”med sanser og sind” i fællesskab med en af præsterne og andre interesserede. Det handler ikke om at være klog og belæst, men om at leve sig ind i teksten. Ikke om at være troende, men om at være nysgerrig. Onsdag 16. november kl. 17-18 i sognehuset.

Sindsromesse ligger den sidste onsdag i måneden kl. 17-17.45 i sognehuset. Med varme & stilhed, musik & bøn samt alkoholfri nadver. Særligt tiltænkt alt det sårbare inden i os hver især. Hver gang be´r præst Bente sindsrobønnen: ”Gud, giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting, jeg kan, og visdom til at se forskellen”. Åben for alle uanset tro.

Find mere info på kirkens hjemmeside www.havdrupkirke.dk

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste