mandag, april 22, 2024
ForsideNyhederHalv million afsat til ny plan for Havdrup Skole

Halv million afsat til ny plan for Havdrup Skole

Byrådet har frigivet 500.000 kroner til udarbejdelsen af en helhedsplan for Havdrup Skole. Skolen skal fremtidssikres, så den lever op til de krav, som folkeskolereformen, forældre, børn og lærere stiller til en moderne skole.

Som led i Solrød Kommunes skoleudbygningsplan er skolerne i kommunen på hver deres måde ved at blive moderniserede.

På byrådsmødet i januar bevilligede byrådet 26 millioner kroner til en større ud- og ombygning af Munkekærskolen, og på byrådsmødet denne mandag aften blev der så frigivet 500.000 kroner til udarbejdelse af en helhedsplan for Havdrup Skole.

”Vi har nogle af landets bedste skoler, når det gælder karaktergennemsnit, læringseffekt og trivsel, og det skal vi blive ved med at have. Derfor prioriterer vi i byrådet ombygnings- og udviklingsprojekter på skolerne højt, så de bliver ved med at være tidssvarende,” siger Tonny Lauridsen, der er formand for Familie- og Uddannelsesudvalget.

Planen udarbejdes i løbet af foråret
Den nye helhedsplan for Havdrup Skole skal komme med forslag til en ombygning og udvikling af skolen, og det er målet, at mest muligt skal kunne rummes inden for de eksisterende rammer med bedre udnyttelse af lokalerne. Men planen skal blandt andet også tage stilling til, om den eksisterende bygning, der huser faglokaler inden for Natur og Teknik, skal bevares eller rives ned for at bygge nyt.

Frem mod sommeren 2016 samarbejder kommunen nu med repræsentanter fra skolen for at konkretisere en række idéer, og i samarbejde med Ejendomscenteret og eksterne konsulenter vil helhedsplanen for Havdrup Skole så blive udarbejdet og til sidst forelagt byrådet.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste