tirsdag, april 16, 2024
ForsideArrangementerHavdrup Børnerock 2015

Havdrup Børnerock 2015

Der er nu kun tre uger til at den årlige børnerock finder sted i Havdrup Idrætscenter, nærmere betegnet lørdag 30. maj fra klokken 18 og tre timer frem.

Arrangementet er for børn fra 0. til 6. klasse – Og far og mor må ikke komme med!

Hele festen er bygget op med henblik på, at børnene kan klare sig selv, dog står et meget stort antal frivillige klar til at hjælpe, hvis der alligevel skulle blive brug for det.

Havdrup Børnerock har i år 10-års jubilæum og derfor har underholdningen også lige fået et ekstra hak op.

– I år har vi fornøjelsen af at byde Wafande velkommen til Havdrup Børnerock. Han er kendt for diverse hit, blandt andet »artig«, »Gi’ Mig Et Smil«, »Klar på noget dumt« og »Se Mig i Dag«, fortæller Sanne Krogsgaard, som i mange år har stået for arrangementet, men i år har valgt at give stafetten videre.

– Det har været 10 helt fantastiske år, og der er ingen tvivl om, at Havdrup Børnerock er blevet en rigtig god tradition i Havdrup. Vi har lært meget igennem årene, og arrangementet er blevet, hvad man godt kan tillade sig at kalde en succes. Derfor at det nu også tid til, nye friske folk, der måske kan tænke nye tanker ind, eller bare køre succesen videre, slutter Sanne Krogsgaard.

Før og efter Wafande vil Dansk DJ Service spille en masse god dansemusik fra scenen.

Billetter til Havdrup Børnerock årgang ti kan købes i kiosken i SuperBrugsen Havdrup til en billet pris af 100 kroner.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste