lørdag, juni 15, 2024
ForsideArrangementerHavdrup Børnerock - et brag af en fest

Havdrup Børnerock – et brag af en fest

Hvis det var frygt for at Melodi grand prixet skulle holde de unge fra at tage til Havdrup Børnerock, så var frygten ubegrundet. For det første fordi at de unge ikke vil gå glip af rockfesten i Havdrup Hallen, og for det andet fordi at de faktisk kunne nå begge dele.

Havdrup Børnerock gik i gang klokken 18 og lukkede ned klokken 21. Det betød, at de ventende taxa-forældre kunne transportere deres feststemte børn hjem foran »tossen« til Basim fra Danmark og den skæggede dame fra Østrig.

– Børnerockfesten forløb helt perfekt, fortæller Sanne Krogsgaard – en af mange frivillige, der år efter år lægger en masse kræfter og energi i at skabe en fed fest.

– Børnene ankom spændte og i deres fineste puds. Nogle sågar med farve i håret. Med sig havde de penge til slik og sodavand. DJ’en var super god ti lat snakke til børnene og sætte godt gang i festen. Aftenens højdenavn – L.I.G.A. – var også rigtigt gode og skrev autografer til alle. Nogle fik på armen, andre på maven. Og så blev der uddelt mange kys og kram. De var simpelthen så søde, fortæller Sanne Krogsgaard, der har været med til at arrangere børnerock igennem de ni år, festen har eksisteret.

Så næste år kan der 30. maj holdes ti års jubilæum.

– Og der kan jeg godt love et brag af en fest, fortæller Sanne Krogsgaard, som samtidigt har besluttet at det bliver den sidste fest – for hendes vedkommende.

– Jeg har været med fra start, så nu er tiden inden til at der kommer nye kræfter til. Det kræver en del ressourcer, og nu synes jeg, at jeg har gjort mit, fortæller Sanne Krogsgaard.

Hun kan glæde sig over, at årets fest gav et pænt overskud – en fest, der kun kan lykkes takket være venlige sponsorer. Det er med til at holde billetprisen på beskedne 110 kroner.

I de tidligere år købte mange af forældrene også billet til festen, for at være med på sidelinjen og holde øje med deres børn.

– Men i år var der ikke een forældre, der havde købt billet. De ved, at vi har styr på deres søde børn og godt kan aflevere dem trygt til os. Og der var hverken slåskampe eller nogle der kastede op i hækken, fortæller Sanne Krogsgaard med grin på stemmen.

Med til at få aftenen til at glide, er tidligere sfobørn, som stod i garderoben og elever fra 9. klasse, som var såkaldte guldmænd og sørgede for at børnene ikke kastede sig ud i af at løbe om kap på dansegulvet.

Se billeder fra arrangementer her 

Se video fra arrangementet her 

 

Kilde: Dagbladet

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste