tirsdag, april 16, 2024
ForsideNyhederHavdrup Borgerforening ”plantede påske træer”.

Havdrup Borgerforening ”plantede påske træer”.

Lørdag formiddag kunne man i midtbyen se det meste af Havdrup Borgerforening i gang med at ”Plante påske træer”.

Der er nu ikke tale om rigtige træer, men derimod store afklippede grene som i anledning af Påsken er pyntet med bånd i alle Påskens farver.

– Havdrup Borgerforening har længe haft lyst til at lave et eller andet omkring Påske og i år forsøger vi os med op-pyntning af midtbyen, fortæller Anita Heiselberg fra Borgerforeningen.

– Om det så går hen og bliver en tradition må tiden vise – nu prøver vi det af, så må vi se hvordan der bliver taget imod det, fortsætter Anita.

Der er ”plantet” i alt 17 ”træer” og her i starten er pynten på træerne lidt sparsom.

Dette skulle der dog gerne ændres hen over ugen, idet alle byens daginstitutioner har fået udleveret flamingo-æg, som de nu vil male og derefter hænge på de mange træer.

– Der er i alt uddelt 400 æg og det er selvfølgelig Borgerforeningens håb at de stort set alle sammen vil finde vej til midtbyen og på den måde skabe en flot ramme om Påsken, slutter Anita Heiselberg.

 

p.s. Jordspyd, bånd og flamingo-æg er indkøbt for de penge som Borgerforeningen får ind fra sine medlemmer. Støt op om foreningen ved at melde dig ind – lige om lidt er det Skt. Hans i bakkerne som står for døren. 

Du kan melde dig ind her – betaling sker via MobilePay

 

 

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste