mandag, april 22, 2024
ForsideBorgerforeningenHavdrup Borgerforening skal have ny formand. 

Havdrup Borgerforening skal have ny formand. 

Havdrup Borgerforening skal efter den ordinære generalforsamling have ny formand. Det ligger fast efter Stine Johansen har oplyst at hun ikke genopstiller på næste generalforsamling. 

– Det har været et vildt år. Vi er kommet i mål med rigtig mange ting, fortæller Stine Johansen om sin tid som formand.  

– Men med to børn på 4 og 7 år, og hvad deraf følger, har jeg brug for at få lidt ro på mit liv, tilføjer hun.  

Stine har været formand for Havdrup Borgerforening siden 2018 og kan tilskrives æren af at have udviklet julemarkedet til hvad det er i dag. Derudover har hun været primus motor på den juleudsmykning, som i 2019 prydede midtbyen.   

Havdrup Borgerforening har så småt kørt en ny formand i stilling, idet Michael Boon Pedersen har takket ja til at tage over som formand, såfremt den nye bestyrelse kan blive enige om at konstituere sig med Michael i spidsen. 

Michael blev valgt til bestyrelsen i 2019 og har dermed haft et år til at sætte sig ind i tingene.  

– Havdrup Borgerforening står overfor en rigtig spændende tid, fortæller Michael.  

– 2019 blev året, hvor foreningen fik taget hul på de muligheder, som er for at søge støtte gennem Solrød Kommune, og det betyder, at foreningen har fået et økonomisk løft, uddyber han.  

– Vi har i dag lidt penge på ”kistebunden” og det betyder, at vi i 2020 får muligheder som vi nok ikke tidligere har haft, fortsætter Michael. 

 

Der skal nye kræfter til. 

Økonomi gør det dog ikke alene. Nye muligheder kræver nye idéer og derfor er det også borgerforeningens håb, at der på den kommende generalforsamling kan blive tilført nye og friske kræfter til bestyrelsen. 

– Foreningen er etableret, økonomien er på plads. Nu mangler kun initiativ og nye kreative idéer, så foreningen kan udnytte sit potentiale, siger Michael Boon Pedersen.  

Borgerforeningen skal på den kommende generalforsamling bruge 3 nye bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter, så hvis man brænder for at være med til at udvikle lokalsamfundet, er der rig mulighed for at komme med på holdet. 

Såfremt man ønsker at stille op til bestyrelsen, og ikke allerede er medlem af Havdrup Borgerforening, skal indmeldelse ske senest d. 20. februar.  

Indmeldelse kan ske her og koster 100 kr. om året (http://www.havdrupborgerforening.dk/meld-dig-ind) 

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste