tirsdag, april 16, 2024
ForsideNyhederHavdrup Brugsforening donerer kr. 100.000, - til Havdrup Gymnastik og Idrætsforening

Havdrup Brugsforening donerer kr. 100.000, – til Havdrup Gymnastik og Idrætsforening

2020 blev på rigtig mange måder et skidt år, for mange forretninger, virksomheder og foreninger.

I Havdrup har Havdrup Gymnastik og Idrætsforening (HGI) ikke kunnet benytte træningsfaciliteterne, da Coronasituationen har nødvendiggjort, at aktiviteten har måttet holdes på et minimum.

En meget stor del af Havdrups børn og unge har normalt stor glæde af, at frivillige iHGI har være trænere, ledere og organisatorer af forskellige idrætsgrene. Det har været lukket næsten helt ned siden den 11. marts 2020.

Det har alt i alt være hårde tider for foreningslivet i Havdrup og i resten af landet.

2020 blev derimod et godt år for Havdrup Brugsforening, når Havdrups borgere ikke har kunne rejse, gå på restaurant eller holde private fester, har de i meget høj grad lagt deres indkøb i Super-Brugsen Havdrup, hvilket har kunnet ses på omsætning og overskud.

Bestyrelsen i Havdrup Brugsforening er bekymrede for, om det er muligt at genetablere det gode arbejde der laves med børn og unge i HGI.

Bestyrelsen har derfor besluttet at donerer kr. 100.000, – til HGIs arbejde med børn og unge, som en påskønnelse af det store arbejde De påtager sig og fordi Havdrup Brugsforening har en opgave i, at give tilbage til lokalsamfundet, når det er muligt for foreningen.

Vi ved, at HGI vil benytte pengene klogt så børne- og ungdomsarbejdet igen, når situationen tillader det, kan tiltrække mange her fra Havdrup.

 

Venlig hilsen

Tonny Lauridsen
Formand for Havdrup Brugsforening

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste