tirsdag, april 16, 2024
ForsideKirkenHavdrupNatten - kirkens kulturaften til alle i Havdrup by

HavdrupNatten – kirkens kulturaften til alle i Havdrup by

Havdrup kirke holder nu for femte gang sin årlige kulturaften for folk og familier i Havdrup, kaldet HavdrupNatten, som altid ligger den første fredag i februar.
Familievenlig bålmad, teater, musik og masser af hygge og samvær om noget godt, det er konceptet.

I år kommer Det lille Turnéteater med en af deres mest populære forestillinger, nemlig fortællingen om den gamle græske helt Odysseus´ lange rejse og alle de både farlige og spændende udfordringer, han møder undervejs. “Odysseus” begynder kl. 19 og slutter kl. 20.05. Dørene lukker præcist og er lukket under forestillingen, så kom i god tid. Aldersgruppe fra 9 år og opefter. Forestillingen er del af Solrød Teaterfestival og et samarbejde mellem Solrød Bibliotek og Havdrup kirke.

Bagefter er der en god times dejlig traditionel, happy jazz med ”Jersie Jazzmen”, som spiller kendte standardnumre, som alle kan swinge med til. Imens kan man nyde en øl eller et glas vin fra baren.

HavdrupNatten foregår i sognehuset på Bistrupvang 33 fredag den 7. februar fra kl. 18 til kl. ca. 21.30. Der er bålmad, velkomst og hyggeligt samvær indtil kl. 19, hvor teaterforestillingen begynder.

Maden koster ikke noget, drikkevarer kan købes. Tag din nabo med, oplev noget nyt og få en dejlig aften.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste