lørdag, juni 15, 2024
ForsideNyhederInvitation til informationsaften om kollektiv solvarme i Havdrup

Invitation til informationsaften om kollektiv solvarme i Havdrup

Onsdag den 7. oktober 2015 fra kl. 19.00-21.00 i Pepes Bar.

Solrød Kommune, Solrød Fjernvarme og de lokale klimaagenter inviterer alle borgere i Havdrup til informationsaften om planerne for etablering af et kollektivt solvarmeanlæg i Havdrup.

Solrød Byråd har den 24. august besluttet, at Solrød Fjernvarme a.m.b.a. kan leje kommunens arealer i Havdrup Vest til anlæg af et kollektivt solvarmeanlæg. Varmen fra solvarmanlægget skal anvendes til forsyning af det nye byudviklingsområde i Havdrup Vest, og skabe mulighed for, at Solrød Fjernvarme på længere sigt kan tilbyde fjernvarme til de boliger i Havdrup, som i dag forsynes med naturgas.

Som start på planlægningen af projektet holdes en informations- og dialogaften, hvor interesserede borgerne i Havdrup kan få mere viden om tankerne med projektet, herunder dets udseende, størrelse, placering og ydelse.

Arrangementet holdes i Pepes Bar i Havdrup Idrætscenter, Skolevej 62, 4622 Havdrup, onsdag den 7. oktober 2015 fra kl. 19.00-21.00. Alle er velkomne. (BEMÆRK ÆNDRET LOKALE)

Der serveres kaffe/kage og sodavand. Af hensyn til forplejningen må du meget gerne tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail til llk@solrod.dk eller ved at ringe til Solrød Kommune på telefon 56 18 23 30 senest den 5. oktober 2015.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste