tirsdag, april 16, 2024
ForsideBorgerforeningenLidt sent men - Godt nytår

Lidt sent men – Godt nytår

2015 er nu godt i gang og selvom vi er godt og vel 14 dage inde i det nye år, er det vel ikke for sent at ønske alle i Havdrup et godt nytår og samtidig sende et ønske om, at 2015 bliver helt fantastisk.

Allerede nu føles jul og nytår som noget der er så lang tid siden, men det er nu ikke længe siden, de sidste rester af dette års julepynt blev pillet ned og kørt på lager.

Dermed blev der sat et definitivt punktum for julen 2014.

Modtagelsen af de små juletræer var ellers noget blandet – nogle syntes de var flotte, mens andre mente, at det noget forfærdeligt stads, som intet havde med jul at gøre.

En forsigtig forespørgsel i Facebook-gruppen havdrup.dk ser dog ud til, at lidt over en måned i selskab med de små træer, har ændret holdningen til det lidt bedre – i hvert fald har 37 kommenteret positivt mens 73 har ”syntes godt om”.

Til stor glæde for alle fik de små juletræer lov til at stå i fred, og dermed er der også udsigt til, at de vil være på plads i midtbyen i slutningen af 2015. Hvem ved – måske bliver der plads til at udvide sortimentet en smule, men det vi efteråret vise.

Årets juletræstænding var igen i år en stor succes og borgerforeningen er i den sammenhæng nødt til at sige en stor tak til de sponsorer som gjorde det hele muligt.

Faktum er, at hvis ikke SuperBrugsen i Havdrup havde skudt små 10.000 kr. i arrangementet, havde der hverken været juletræ eller godteposer – ja faktisk havde der slet ikke været et arrangement.

Havdrup vognmandsforretning transporterede træet, Finn Olsen VVS lagde lift til da der skulle lys på og W. Johansen lagde el materiel til.

Også stor tak til alle de borgere i Havdrup som lavede et kontant indskud til foreningen da det hele så lidt sort ud.

Enkelte har måske undret sig over, at det store juletræ blev taget ned allerede d. 27. december om formiddagen – men det er nu ikke uden grund.

Juletræet som stråler ud over børnenes juletræsfest i Havdrup hallen, d. 28. december, er nemlig træet fra midtbyen, som går i ”arv” og dermed er med til at skabe glæde to gange.

Skulle du i øvrigt nogensinde have spekuleret over hvordan udsigten er hvis man er topstjerne på byens juletræ – så klik her.

For Havdrup Borgerforeningen er der nu kun tilbage – lidt sent – at ønske alle et godt nytår – og endnu engang sige tak til de mange der støtter op omkring foreningen.

Nå ja – så lige til sidst lidt stof til eftertanke. Selvom Borgerforeningen arbejder for hele Havdrup, er det fortsat den som har scoret færrest poletter i Brugsens indsamling !

Læs i øvrigt Sydkystens artikel om juletræstændingen her 

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste