lørdag, maj 25, 2024
ForsideKirkenNy sorggruppe for voksne

Ny sorggruppe for voksne

”Alle får ondt i livet, før eller siden. For livet er så meget og ind imellem tager det en uventet drejning, hvor man bare må følge med, men man behøver ikke gøre det alene”, siger sognepræst Kristine Stricker Hestbech, som sidst i september begynder en ny sorggruppe for voksne.

Sorggruppen er for enhver, som har mistet ved dødsfald og synes det er svært at bevæge sig videre i livet. Som måske står lige der, hvor omverdenen er begyndt at synes, at nu skulle man være ”kommet videre,” men man ved ikke, hvorhen og hvordan.

Kristine S. Hestbech lægger stor vægt på, at man i sorggruppen kan komme som man er med sin sorg: ”Mit udgangspunkt er den kristne tanke, at det går an at se virkeligheden i øjnene, som den er, og som mennesker er. Jeg er ikke terapeut, men en samtalepartner, der har en tro på, at Gud vil det gode, og at han altid er større end mennesket ”.

Deltagerne mødes i sognehuset, Bistrupvang 33, første gang er torsdag den 25. september kl. 17-19. Alle har 100% tavshedspligt. Tilmelding eller mere information om sorggruppen sker ved at kontakte sognepræst Kristine Stricker Hestbech, tlf. 4048-0388 eller mail strickerpraest@gmail.com.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste