torsdag, februar 22, 2024
ForsideKirkenPilgrimsvandringer i mørket

Pilgrimsvandringer i mørket

”Havdrup kirke er en pilgrimskirke” siger præst Kristine Stricker Hestbech, som hvert år arrangerer både små og store vandringer og hele tiden finder på nye måder at gå sammen på. ”Vi vandrer når det er pinse og sommer, og nu vil vi også vandre igennem vinteren”, siger hun. ”At være pilgrim er at gå med både ben og hjerte. At gå ud i naturen og lidt ind i sig selv”.

Så hvad er bedre, når mørket falder på og bladene blæser bort, end at gribe årstiden, pakke sig godt ind og trave ud i naturens skønhed og mærke fugten på huden og duften fra den fugtige skovbund og tænke vintertanker?

Kristine inviterer derfor til 3 dagsvandringer i vinterhalvåret i november, januar og marts. Den første vandring bliver tirsdag, den 7. november fra kl. 9-15. Vandringen foregår i det dejlige område Sagnlandet Lejre. Deltagerne mødes på P-pladsen ved museet og skal bare medbringe madpakke, kaffe/te, sødt, varmt tøj, gode sko, regntøj og en plastiksæk at sidde/ligge på.

Foruden de nye vintervandringer er der den årlige tilbagevendende kirkevandring til gudstjeneste 2. juledag, som i år går fra Havdrup Sognehus til Jersie Kirke.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste