søndag, maj 19, 2024
ForsideKirkenPræsteindsættelse: Havdrup Kirke får ny præst

Præsteindsættelse: Havdrup Kirke får ny præst

”Præster skal bruges som det, vi er: præster. Altså nogen der tør tale om Gud”. Sådan siger Inge Karmark Leinum, der indsættes om ny præst i Havdrup søndag den 13. november kl. 11. Helt ny er hun nu ikke, for hun har været konstitueret i Havdrups ledige 50% præstestilling siden foråret.

”Valget af ny præst var ikke svært” siger Marianne Hauge, der er formand for menighedsrådet. ”Vi har kendt Inge siden april, og hun har siden da været aktivt med i alle sognets opgaver og bringer mange spændende erfaringer med sig fra sit tidligere præsteliv”.

Inge Leinum har tidligere været både hospitalspræst, fængselspræst og sognepræst og et diplomkursus i fortælling har hun også. Det sidste har minikonfirmanderne mærket, for en af dem sagde for nylig: ”Hun løfter øjenbrynene lige på det rigtige sted i fortællingen”. Inge er 45 år og fra Nibe. Hun bor i Tune sammen med sin familie og har let til både smil og latter.

Kristine Stricker Hestbech er allerede glad for sin nye kollega: ”Inge er et menneske med stor arbejdsomhed, hun er til stede og har skønne skæve indfald og tanker, som falder godt i hak med resten af medarbejdergruppen her i kirken. Jeg glæder mig til fremtiden sammen med hende”.

Efter gudstjenesten byder menighedsrådet Inge velkommen med frokostbuffet og festlig sammenkomst i sognehuset. Alle interesserede er velkomne.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste