lørdag, maj 25, 2024
ForsideKirkenNu kommer de: Seje Havdrup-tvillinger fortæller om deres vej til Ironman

Nu kommer de: Seje Havdrup-tvillinger fortæller om deres vej til Ironman

Tvillingebrødrene Steen og Peder Mondrup er født og opvokset i Havdrup og blev landskendt for det helt usædvanlige samarbejde Team Tvilling.

Peder og Steen blev født tre måneder for tidligt i 1980, men Peder fik ikke ilt nok under fødslen. Derfor blev han spastisk lammet og har siddet i kørestol hele sit liv. Men det begrænsede ham ikke i at se muligheder – med sin brors hjælp.

Som de første og eneste tvillinger i verden gennemførte de en Ironman sammen i forbindelse med KMD Ironman i København til trods for, at Peder har tilbragt hele sit liv i en kørestol. Det skete i august 2014 under stor mediebevågenhed.

Tirsdag den 29. marts kl. 19.30-ca. 21 fortæller de deres gribende og inspirerende historie i foredraget ”Fra kuvøse til ironman” i sognehuset i Havdrup. Her kommer de både ind på temaer som nedbrydelsen af tabu og berøringsangsten mellem handicappede og ikke-handicappede – og drømme og viljestyrke.

Foredraget er udsat fra januar. Billetter á 50 kr. (Pensionist 30 kr.) købes ved indgangen. Dørene åbnes kl. 18.45, så kom i god tid!

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste