lørdag, juni 15, 2024
ForsideArrangementerSkt. Hans-hygge i præstegårdshaven

Skt. Hans-hygge i præstegårdshaven

Menighedsrådet i Havdrup inviterer i år til hyggelig Skt. Hans aften i den smukke præstegårdshave i Gl. Havdrup mandag den 23. juni kl. 19-22. Konceptet for den traditionsrige Skt. Hans-fest bliver lidt anderledes i år, fordi sognehuset er under renovering, men ingen skal gå glip af midsommer- stemning af den grund.

Skt. Hans aften holdes under hyggelige former med madkurv i det grønne, fællessange, bål og båltale og midsommervise selvfølgelig. I haven er der opstillet borde og stole, hvor man kan spise sin medbragte mad. Er man mere til den lette løsning, kan man bestille en lækker madkurv til 2 personer i SuperBrugsen. På stedet er der mulighed for at købe madbillet til pølser m. brød/ kaffe/te og kage. Der er salg af madbilletter fra kl. 18.30. Øl, vand og vin sælges til rimelige priser.

Præstegårdshaven er fuld af herlige gemmesteder, og der er god plads til fri leg, så børnene bliver heller ikke snydt. Og hvem ved: måske er der nogle voksne, der finder på at lave midsommerdans eller noget andet sammen med børnene. I hvert fald er en tur på den store gynge i platantræet et must.  For både børn og voksne.

Der er begrænsede P-muligheder ved kirke og præstegård. Gør derfor selve turen tur/retur til Gl. Havdrup til en oplevelse. Ta´ cyklen eller gå. Midsommer er smuk. Eller prøv den lokale bus. Der er fine busforbindelser fra Havdrup Station og retur igen. Hvis du har brug for at køre selv, så fyld bilen op eller spørg nogen, om du må køre med.

Man kan finde alle de praktiske oplysninger om Skt. Hans på kirkens hjemmeside www.havdrupkirke.dk

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste