lørdag, maj 25, 2024
ForsideKirkenSogneindsamling i Havdrup

Sogneindsamling i Havdrup

Der er sogneindsamling i Havdrup til Folkekirkens Nødhjælp søndag den 8. marts. Det er også dagen for den internationale kvindedag. I år har indsamlingen derfor særligt fokus på kvinders forhold i verden: 39.000 kvinder tvinges hver dag til ægteskab, selvom de er under 18 år, og 70 % af verdens fattigste er kvinder.

Bliv indsamler
Hvis man synes, der skal laves om på de kvindevilkår, kan man donere tre timer af sin tid og melde sig som indsamler til kirke- og kulturmedarbejder Anette Hemmingsen: alohe@havdrupkirke.dk. Det er dejligt at hjælpe sammen med andre. Det foregår fra kl. 12-15 med start fra sognehuset.

Hjælpen går til fattige kvinder
Indsamlingen går til kvinder, der har hiv, og som har brug for geder, såsæd og rådgivning for at kunne forsørge sig selv. Den går til kvinder, som har brug for uddannelse, så familien ikke kun er afhængig af mandens indtægt, og den går til børn, som er flygtet med familien på grund af krig mod IS.

Når kvinderne styrkes, kommer det både dem selv, deres børn, familie og lokalsamfund til gode. Se mere www.noedhjaelp.dk

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste