mandag, april 22, 2024
ForsideKirkenSolsikken, der blev til en valmue

Solsikken, der blev til en valmue

Den 5. juni 2014 træner Zickan Kristensen på sin racercykel og tilbagelægger kilometer efter kilometer for at forberede sig til cykelløbet La Marmotte i Frankrig, som er verdens hårdeste éndags motionscykelløb. Men hun kom aldrig til at deltage i løbet, for under træningen den dag blev hun pludselig ramt af en bil. Da hun vågner op, har hun kun kontrol over sin venstre arm, som sidder på en brækket krop …

Zickan Kristensen holder foredrag i Havdrup Sognehus tirsdag den 17. januar kl. 19.30. Her vil hun delagtiggøre andre i den lange rejse, som ulykken sendte hende ud på. Zickan kalder sit foredrag for ”Solsikken, der blev til en valmue”, fordi hun forvandlede sig ”fra en person med en adfærd som en stærk og stolt solsikke til en person, der blev bøjelig som en valmue, der kan lægge sig ned, når vinden er for hård”.

”Den lange rejse har været den stejleste af livets barske læringskurver for mit vedkommende”, siger hun og fortæller, at hun i foredraget kommer ind på, hvor vigtigt det er at have slutmål og delmål og indse, at der er dage, hvor man er ”lukket inde i sin hule”. Hun har lært, at det er vigtigt at bede om hjælp, at være mere ærlig over for sig selv og at prioritere de vigtige ting i sit liv.

Kom og hør et meget relevant foredrag. Der er ingen entre. Vi serverer kaffe og kage i pausen.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste