tirsdag, april 16, 2024
ForsideNyhederSpændende sæsonstart for Havdrup Gymnastik

Spændende sæsonstart for Havdrup Gymnastik

Sommerferien er ved at være overstået og de forskellige sportsklubber er så småt ved at starte vintersæsonen op.

Havdrup Gymnastikforening har et spændende og stort program for vintersæsonen 2014/2015, hvor sæsonen byder på flere nye hold og nye instruktører.

Efter en travl sommer med planlægning af vintersæsonen 2014 afventer instruktører og bestyrelsesmedlemmer spændt åbningen af onlinetilmeldingen mandag d. 18. aug. 2014 kl. 19.00.

Foreningen tilbyder i år nye og spændende hold foruden alle de hold som også var på programmet sidste år såsom TRX-træning, Bokse træning, Multi-Robic, Pilates, CrossGym, Cirkel træning, Ballroom Fitness, Effekt træning, løbehold, Seniormotion samt springhold for voksne.

I år satses der på de pulserende rytmer, idet foreningens Zumba hold får et twist med Hit Fit Dance, og for første gang i mange år er der voksen dans på programmet i form af Funky Ladies, som er en blanding af funk, Jazz, show, hip-hop og contemporary.

Men også andre toner vil snige sig ind i Multisalen, da foreningen vil åbne dørene for en helt ny form for dans i foreningen, nemlig Linedance.

Det er første gang i foreningens historie at denne form for dans er på programmet, og bestyrelsen er meget spændt på hvordan byen tager imod det nye hold.

Der er desuden også tænkt på alle de travle unge og voksne i byen, idet foreningen giver mulighed for at vælge hold som kun træner i ½ time, f.eks. Tabata som er super effektive øvelser der gentages, men også den succesfulde klippekorts ordning for dem der gerne vil ”shoppe” rundt mellem holdene fortsætte i vintersæsonen.

Det er faktisk muligt at få en prøvesmag på nogle af voksenholdene til den gratis  Fitness Event der afholdes i Havdrup Idrætscenter onsdag d. 13. august kl. 19.00 – 21.00.

Her vil de dygtige instruktører sørge for sved på panden, effektiv træning og give et kort indblik i de forskellige hold.

Børneholdene er naturligvis heller ikke glemt i Havdrup Gymnastikforening, og her er der også foretaget lidt ændringer samt gjort nye tiltag for at gøre det mere interessant for børn at gå til gymnastik.

Som noget helt nyt er der kommet en aftale i stand om et helt nyt hold som man  aldrig har haft før – Et rytmikhold for 1-2 årige, som vil træne i Multisalen om søndagen fra 9.30-10.30.

Holdet vil blive ledet af en ny instruktør, Lotte Bondrup Holm, og holdet beskrives således: “Rytmik er for de mindste børn på 1-2 år sammen med mor eller far. Vi skal synge og lave sanglege med fragter og bevægelse. Gennem leg med redskaber, som bolde, tørklæder, risposer m.m., skal vi styrke motorikken og have det sjovt

Porteføljen af springhold er udvidet, der er skaffet ny instruktør til bl.a. Familie Fræs og ikke mindst vil Havdrup nu have sit helt eget Cheerleading hold i form af  ”Havdrup Hawks Cheerleaders” ledet af Mads og Julie, som fik bronze ved DM i cheerleading i 2014.

For de seje drenge og piger er der desuden også masser af mulighed for spænding og adrenalin under ordnede forhold på Parkourholdet, som kombinerer indendørs træning med ture til parkourparker rundt omkring i landet.

Foreningen håber at kunne fange de unges opmærksomhed med de nye tiltag, selvom det er svært at fastholde eller fange interessen hos unge i aldersgruppen 12 år – 18 år, og det vil vise sig efter åbningen af onlinetilmeldingen om missionen lykkes.

Havdrup Gymnastik opfordrer til at tjekke deres hjemmeside ud på www.havdrupgymnastik.dk, hvor der står oplysninger om alle holdene.

 

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste