mandag, april 22, 2024
ForsideNyhederStatus på bymidten

Status på bymidten

Status på Havdrup bymidte

Lørdag d. 1. december blev den nye bymidte indviet i Havdrup.

Som flere har konstateret, er det dog ikke alt som syner helt færdigt, så her kommer en status på arbejdets videre forløb.

Blokeringen mellem Stationsgrill´en og Flowers by hand, opretholdes til d. 17. december for at overkørslen ved blomsterbutikken kan få tid til at hærde.

Asfalten på vejen, toppene og parkeringspladsen er ikke den endelige. Den nuværende asfalt er en bundbelægning, som skal have tid til at sætte sig, før det endelige slidlag lægges på. Slidlaget er planlagt til at blive lagt på i maj måned 2019.

På Brugsens parkeringsplads vil der snarest blive lavet en ny midlertidig opstribning som tager højde for den ændrede udformning. En del at de problemer med trængsel, som opleves i dag, skyldes at folk stadig parkerer efter den gamle opstribning som ikke er tilpasset den nye plads.

Se opstribningen ved at klikke på billedet øverst.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste