søndag, maj 19, 2024
ForsideKirkenRetræte giver nye kræfter

Retræte giver nye kræfter

Præsterne i Havdrup Kristine Stricker Hestbech og Bente Lybecker tilbyder i år stilleretræte for sognebørn og andre interesserede. fra 9. – 12. september på Ådalen Retræte, som ligger ved Randers.

Retræte betyder ”at trække sig tilbage”. Det er et tilbud til mennesker, der har brug for stille dage for sig selv med tid til fordybelse og hvile, væk fra dagligdagen.

Sogneretræten er en stilleretræte. Det betyder, at deltagerne ikke taler med hinanden under retræten. Men undervejs vil præsterne tilbyde individuelle samtaler, hvis man har behov for det.

Udover tilbud om samtale består dagene af en ”åndelig velfærdspakke”. Den indeholder morgen- og aftenbøn, tilbud om morgenyoga, pilgrimsvandring og guidet bibelmeditation. Desuden selvfølgelig egen tid og ro til fordybelse og hvile i Ådalens naturskønne omgivelser.

Prisen for retræteophold med det hele i alt 2.350 kr. Indkvartering sker på moderne enkeltværelser med bad og tekøkken. Tilmelding senest den 31. august på kirkens hjemmeside havdrupkirke.dk

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste