SØG

Stort cykelløb igennem Havdrup

Lørdag den 12. september fra ca. kl. 18 er der mulighed for at få en lidt ekstraordinær oplevelse, da ikke mindre en 6000 cykelryttere lægger vejen forbi Havdrup.

Det er Veggerby Sport & Kultur, der har ladet det legendariske motionscykelløb Aarhus-Købehavn genopstå og i år er sidste depot inden København placeret ved Havdrup Idrætscenter.

Her vil 25 frivillige fra HGI står for udlevering af vand, frugt mv. på parkeringspladsen foran idrætscenteret.

Løbet består af to ruter, der går gennem det smukke danske landskab. En distance på ca. 380 km fra Aarhus til København og en kortere rute på ca. 200 km fra Odense til København.

Begge distancer har mål ved DGI-Byen i København, med opløb på Ingerslevsgade.

Rytterne kommer i Havdrup fra Ørsted via Risbyholm og kører ad Skovvej, venstre ad Hovedgaden over jernbaneoverskæring ved Lindevej og til højre ad Skolevej.

top

Om
Peter Enger – Ejer af domænet havdrup.dk og p.t. eneste medlem af havdrup.dk´s mikroredaktion. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende nærmer sig de 2500 medlemmer. Bestyrelsesmedlem i Havdrup Borgerforening og semiprofessionel portrætfotograf (www.peterenger.dk)

Related Posts

Giv en kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.