lørdag, juni 15, 2024
ForsideNyhederSuperBrugsen Havdrup delte 13.000 kr. ud - kunderne bestemte til hvem

SuperBrugsen Havdrup delte 13.000 kr. ud – kunderne bestemte til hvem

SuperBrugsen Havdrup støtter hvert kvartal tre lokale projekter med13.000 kr. . Hvert projekt er garanteret 1.000 kr., og de sidste 10.000 kr. fordeler kunderne. Det gør de med en donationsmønt, som de får, hver gang de handler.

– Det er rigtig sjovt at se kunderne stå at læse om de forskellige projekter, og så lægge mønten i beholderen. De tager det virkelig seriøst, og det er dejligt at se, at så mange kunder støtter op om projektet, fortæller Thomas Eggebecht, der er uddeler i SuperBrugsen Havdrup.

Og vinderen er…

Alle tre projekter er faktisk vindere, for de er blevet nøje udvalgt af Bestyrelsen og ledelsen. Men der er selvfølgelig et projekt, der har fået mere end de andre. I dette kvartal fik Havdrup Børnerock 6136 kr., FDF Havdrup 3859 kr. og Solrød Lokal Historisk forening 3005 kr..

– Det er jo fantastisk, at SuperBrugsen kan være med til at udvikle og støtte tre så gode projekter. Vi tager som sådan ikke stilling til, hvilket projekt der fortjener at få hvilken støtte, for det lader vi vores kunder bestemme med donationsmønten, siger Thomas Eggebrecht.

Tre nye projekter

1. juni er der tre nye projekter klar. Det betyder, at kunderne nu skal tage stilling til, om de vil donere deres mønter til Havdrup Bridge Klub, Havdrup Fodbold eller Havdrup Senior Motion og Danseforening.

– Det er Bestyrelsen og ledelsen, der har udvalgt projekterne, og der er ingen tvivl om, at de alle tre bidrager til det lokale fællesskab, siger Thomas Eggebrecht.

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste