tirsdag, april 16, 2024
ForsideKirkenVenlig Café åbner i Havdrup Sognehus

Venlig Café åbner i Havdrup Sognehus

Venligboerne i Havdrup er en flok, der gerne vil være venner med flygtninge i Havdrup. Derfor starter de Venlig Café i sognehuset, Bistrupvang 33, 4622 Havdrup.

– I første omgang er det målet at møde de nye beboere i Havdrup og få dem til at føle sig godt tilpas. siger Inge Nebbelunde, som er en af initiativtagerne. – Foreløbig siger vi bare velkommen og ser, hvad de har lyst til og brug for. Det kan være at læse, at oversætte breve, øve dansk, sætte en cykel i stand, lave lektier eller at spise sammen. Mere følger hen ad vejen.

Caféen er åben mandage i lige uger, første gang den 12. oktober, fra kl. 16-20. Havdrup kirke lægger lokaler til og giver kaffe og te, frugt og småkager hver gang. Efterhånden vil der være mulighed for at lave mad i fællesskab, men folk kan også bare tage mad med, så børnene kan puttes lige hjem i seng.

Initiativet Venligboerne opstod i Nordjylland og har bredt sig til hele landet. I dag har facebookgruppen tusindvis af medlemmer, og der kommer hele tiden nye, lokale grupper til, nu også Venligboerne i Havdrup. – Har du lyst til at være med? Så duk op en af mandagene i Havdrup og vær med som frivillig.

Tidligere artikel
Næste artikel
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste