SØG

Venlig Café åbner i Havdrup Sognehus

Venligboerne i Havdrup er en flok, der gerne vil være venner med flygtninge i Havdrup. Derfor starter de Venlig Café i sognehuset, Bistrupvang 33, 4622 Havdrup.

– I første omgang er det målet at møde de nye beboere i Havdrup og få dem til at føle sig godt tilpas. siger Inge Nebbelunde, som er en af initiativtagerne. – Foreløbig siger vi bare velkommen og ser, hvad de har lyst til og brug for. Det kan være at læse, at oversætte breve, øve dansk, sætte en cykel i stand, lave lektier eller at spise sammen. Mere følger hen ad vejen.

Caféen er åben mandage i lige uger, første gang den 12. oktober, fra kl. 16-20. Havdrup kirke lægger lokaler til og giver kaffe og te, frugt og småkager hver gang. Efterhånden vil der være mulighed for at lave mad i fællesskab, men folk kan også bare tage mad med, så børnene kan puttes lige hjem i seng.

Initiativet Venligboerne opstod i Nordjylland og har bredt sig til hele landet. I dag har facebookgruppen tusindvis af medlemmer, og der kommer hele tiden nye, lokale grupper til, nu også Venligboerne i Havdrup. – Har du lyst til at være med? Så duk op en af mandagene i Havdrup og vær med som frivillig.

Om

Related Posts

Giv en kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.