søndag, maj 19, 2024
ForsideNyhederOpråb - stop nu for fodgængerne !

Opråb – stop nu for fodgængerne !

”Opråb !!!!!

Desværre igen igen igen. Der må sidde nogen derude og tænke hov er det mig – eller kender jeg nogen – der hver morgen kl 7.30 køre over fodgængeren oppe i byen…”

Sådan starter et indlæg i facebook-gruppen havdrup.dk – et indlæg som sætter fokus på bilisternes manglende respekt for de børn og voksne, som står ved fodgængerfeltet og venter på at komme over.

Indlægget har allerede resulteret i over 20 kommentarer og alt tyder på, at der bestemt ikke er tale om et enkeltstående tilfælde.

Også andre steder i byen opleves der problemer med bilisternes hensynsløshed – især omkring Havdrup skole opleves der problemer.

På trods af et ganske klart opmærket standsningsforbud på Skramsvej, oplever man hver eneste morgen at bilisterne ved bedre, og godt lige selv kan vurdere, at det nok ikke er et problem, at man lige holder ind der for at sætte sit barn af.

Det gør jo ingenting og det er jo ikke ens eget barn man rammer når man igen skal ud fra kantstenen.

Er trafikken i Havdrup blevet ramt af den trafikmentalitet som man i lang tid har set i storbyerne – hvor det kun er mig mig mig – deltag i debatten på facebook i gruppen havdrup.dk, eller via kommentarfeltet på dette indlæg.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste