mandag, april 22, 2024
ForsideNyhederHavdrup Gymnastikforening har skaffet penge til en pommes frites-grav

Havdrup Gymnastikforening har skaffet penge til en pommes frites-grav

DET LYKKEDES!!!!

Sådan skriver Havdrup Gymnastikforening på sin facebook side og fortsætter….

Vi har formået at skaffe de ca. 550.000 kr. det koster at etablere en pomfritgrav (meget kort fortalt: Det er et hul under gulvet som er fyldt med skumklodser, og som giver mulighed for udvikling af nye, svære og spændene spring og yder en ekstra sikkerhed, idet skummet omslutter kroppen, når man lander).

I forbindelse med halbyggeriet fik vi allerede forberedt til en pomfritgrav, idet vi fik støbt hullet og gjort klar til det resterende, hvilket kostede 150.000 kr.

Pomfritgraven kommer til at ligge ved siden af springgraven og er skjult under gulvet, når den ikke bruges.

Vi havde ikke drømt om at kunne rejse pengene så hurtigt efter det nye halbyggeri, men Team Solrød Fonden har hjulpet os godt på vej med 300.000 kr., og så har gymnastikforeningen selv skaffe de resterende ca. 250.000 kr. det koster at etablere selve pomfritgraven.

Det er vi utroligt stolte af, og vi er nu i gang med de indledende undersøgelser og håber at arbejdet kan påbegyndes en gang i det nye år.

Tusind tak til Team Solrød og til alle de frivillige og til jer som støtter op om vores forening – Vi havde ikke kunne realisere denne drøm uden jer!

Havdrup.dk ønsker Gymnastikforeningen tillykke med det flotte resultat.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste