søndag, maj 19, 2024
ForsideArrangementerÅbent hus i Havdrup Tennis Klub

Åbent hus i Havdrup Tennis Klub

Søndag d. 1. maj 2016 kl. 11.30 til 13.00 åbner Havdrup Tennis Klub døren for nye medlemmer.

Har du lyst til at spille tennis, så tag kondiskoene på og mød op. Vi har ketcher du kan låne og trænerne står klar til at hjælpe dig. Tag venner og familien med.

Klubben er for alle: børn, unge, ældre, begyndere og øvede, og der er mulighed for at spille tennis både om dagen og om aftenen.

Har du lyst til at gå til tennis træning starter senior træning mandag d. 25. april kl. 18.00 og junior træning starter mandag d. 2. maj kl. 16

Klubben deltager med 2 hold i SLTU motionist turnering ude så hvis du har lyst er der altid plads til en til. Hver onsdag aften fra kl. 17.30 er der åben bane, hvor vi spiller små kampe med forskellige makkere, så her er muligheden for at finde nogen at spille med, alle seniorer er velkommen til at deltage.

Du er også velkommen til at komme til åbent hus på Tennissportens dag lørdag d. 30. april 2016 kl. 10.00 til 12.00  hvor vi også står klar på tennis banerne til at hjælpe dig.

Se mere på vores hjemmeside: www.havdruptennis.dk

Tennis banerne ligger bag Havdrup Idrætscenter.

Standerhejsning i Havdrup Tennis Klub

Søndag d. 1. maj 2016 kl. 9.00 er der stander hejsning for nye og ”gamle” medlemmer. Vi hejser flaget for sæson 2016. Derefter er der kaffe og morgenbrød og vi spiller tennis og hygger et par timer.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste