mandag, april 22, 2024
ForsideArkivÅbent hus i Romantica

Åbent hus i Romantica

Fredag d. 15. april kl. 19:00 er et nyt og spændende fritidstilbud en realitet i Havdrup.

Efter 10 år i Roskilde har swingerklubben Romantica valgt at rive teltpælene op i Roskilde og flytte til større og bedre lokaler i Havdrups industrikvarter.

– Vi har fået 180 kvm med nye flotte rum og håber I vil tage godt i mod det, fortæller Bumle, som sammen med sin kone ”Englen” overtog klubben i 2015.

Man er klar over, at det for nogen kan virke lidt kontroversielt, at der kommer en swingerklub til byen – ikke mindst fordi der er mange myter forbundet med sådan en klub.

For at komme nogle af disse myter til livs – og for at vise, at man faktisk slet ikke er så farlig, inviterer klubben til åben hus, søndag d. 17. april fra 12:00 til 15:00

– Vi har valgt Havdrup da det er en dejlig by og den ligger godt i forhold til motorvej mm, fortsætter Bumle. – Vi har kun mødt hjælpsomme mennesker og vi håber at vi kan blive ved med det – derfor åbner vi op på søndag, slutter han.

Romantica har til huse i lokaler på kildebrogårdsvej 11 N, og der er ved åbent hus arrangementet ikke adgang for børn og unge under 18.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

Byens Juletræ tændes

Store legedag 2015

Havdrup sommercup 2015

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste