lørdag, juni 15, 2024
ForsideNyhederAffaldsindsamling Havdrup Øst

Affaldsindsamling Havdrup Øst

Havdrup.dk har modtaget nedenstående fra Egon Petersen:

Sidste forår var vi en lille flok af voksne og børn, som havde nogle goder timer sammen, hvor vi gjorde et stykke af Havdrup pænere og renere.

20140427_133759Vi fik samlet affald i Havdrup Øst omkring bakkerne og idrætscentret. Det vil vi gentage igen i år, hvor vi så håber at flere vil deltage, og oprette affaldsindsamlinger andre steder i Havdrup.

Vi ved vist alle hvor der desværre bliver smidt meget affald, og måske vil det blive begrænset fremover, ved at se at andre så må bruge tid på at samle det op, og når man samtidig opdager hvor dejligt det er, når der ikke ligger alt muligt affald rundt omkring.

Danmarks Naturfredningsforening har sin årlige affaldsindsamlingsdag søndag den 19 april 2015, og hvis man tilmelder en indsamling senest d. 7 april 2015, får man tilsendt indsamlingssække og andet materiale fra DN.

Alle er velkommen til at deltage, enten ved selv at oprette en indsamling, eller ved at melde sig til en oprettet indsamling. Begge dele kan foretages på DN’s hjemmeside under dette link: http://www.dn.dk/Default.aspx?ID=23250

Jeg vil meget gerne tilbyde at koordinere det lidt her i Havdrup, så der ikke planlægges flere indsamlinger de samme steder.

Egon Petersen, tlf. 40456321 mail: egon@berta.dk

Lad os sammen gøre en indsats for at holde Havdrup pænt og frit for affald.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste