SØG

Indvielse af biblioteksservicepunktet i Havdrup

Fredag den 20. marts, kl 15.00, indvier borgmester Niels Hörup det nye biblioteksservicepunkt i Lasses Basse´s tidligere butikslokaler.

Siden SuperBrugsen overtog brødudsalget, har bagerens gamle butikslokaler stået tomme.

Da SuperBrugsen, efter ombygningen, samtidig ikke længere havde plads til at udlevere og opbevare biblioteksmateriale, lå det ligefor at oprette det nye biblioteksservicepunkt i de gamle butikslokaler.

Solrød Kommunes byråd var med på ideen og bevilgede penge til, at der kunne blive sat en elektronisk lås på døren, så lånerne fremover selv kan lukke sig ind for at hente eller aflevere bøger.

I det tidligere butikslokale vil der ud over reolen med de bestilte materialer også være en kasse til aflevering – og en pc med internetforbindelse, så man kan bestille flere biblioteksbøger.

Biblioteksservicepunktet vil være åbent hver dag mellem kl. 7 og kl. 20.

Om
Peter Enger – Ejer af domænet havdrup.dk og p.t. eneste medlem af havdrup.dk´s mikroredaktion. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende nærmer sig de 2500 medlemmer. Bestyrelsesmedlem i Havdrup Borgerforening og semiprofessionel portrætfotograf (www.peterenger.dk)

Related Posts

Giv en kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.