tirsdag, april 16, 2024
ForsideKirkenCorona-risiko aflyser planlagte arrangementer

Corona-risiko aflyser planlagte arrangementer

Menighedsrådet og præsterne i Havdrup har besluttet at aflyse alle sociale arrangementer i sognehuset i marts måned for at forebygge corona-smitte.

Det betyder, at Jubilæums- og Frivilligfesten torsdag den 12. marts og foredraget med Bent Isager Nielsen torsdag den 19. marts udsættes. Filmelskernes Paradis onsdag den 31. marts aflyses.
Sognecaféen, som mødes hver tirsdag formiddag, holder pause indtil videre. Det betyder, at alle jer, der har sat kryds i kalenderen til foredraget den 17. marts om hospitalsklovnens arbejde må vente til en anden god gang.

”Alt bliver dog ikke lukket ned”, siger Præst Kristine Stricker Hestbech. ”Aflysningerne er udtryk for, at vi udviser samfundssind og passer på vores svageste. Vi gennemfører alle gudstjenester, men uden uddeling af nadver. Kirkelige handlinger gennemføres. Vi gennemfører også skumringsonsdage i marts og jævndøgnsvandringen lørdag den 21. marts”.

Kirkens hjemmeside www.havdrupkirke.dk vil være opdateret med de nyeste oplysninger vedr. gudstjenester og arrangementer i den kommende tid.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste