lørdag, juni 15, 2024
ForsideNyhederDe er vilde og stille på Havdrup skole

De er vilde og stille på Havdrup skole

1.A på skolen har vundet 1. præmien i ADHD-foreningens indskolings kampagne ”Vild & Stille”.

Onsdag den 20. januar får alle 0. og 1. klasse på Havdrup skole en lille koncert med Dani Elmo samt besøg af ADHD-foreningen, som skal overrække diplom til 1.A på skolen.

Klassen tog udfordringen op, da ADHD-foreningen udsendte  ”Vennespil” til alle indskolinger i landet. Spillet satte fokus på de gode relationer i klassen. Og opfordrede klasserne til at lave klasseregler samt snakke om, hvordan man passer på hinanden i klassen, så der er godt at være for alle.

Klassen og deres to lærer Anne-Mette Bonnerup og Kristine H. Pedersen brugte materialet til at sætte fokus på sociale fællesskaber i klassen. Det gjorde de så godt, at de vandt konkurrencen.

ADHD-foreningen har siden 2010 stået bag flere meget populære landsdækkende kampagner om inklusion i skolen under navnet ”Vild & Stille”.

Vild & Stille kampagnernes fokus er at skabe plads til alle i de danske skoler – både dem, der er vilde, og dem, der er stille. Kampagnen er målrettet indskolingen (0.-3.klasse) og tager sit udgangspunkt i børnehøjde.

Direktør i ADHD-foreningen Camilla Lydiksen forklarer; ”Med ”Vild & Stille” og vennespillet ville vi tilbyde lærere og pædagoger et konkret redskab, hvor børnene på en sjov og ny måde leger og lærer om gode relationer samtidig. Og hvor er det skønt at så mange har valgt at bruge materialet til at sætte fokus på det gode fællesskab. Vi ved jo at fællesskabet med de andre børn i skolen og i fritiden skaber grobund for en positiv udvikling og glade børn.”

Vennespillet, som var en del af kampagnen, kan stadig spilles online på www.vildogstille.dk

Kontakt til skolen kan ske til Karin Fog på 56182700

Kontakt til ADHD-foreningen kan ske til Tina Vaarning på 53729912

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste