lørdag, juni 15, 2024
ForsideKirkenDrop-in-Påske i Havdrup Kirke

Drop-in-Påske i Havdrup Kirke

Påske er påskeliljer i haven og iskold vind. Påske er den stille uge med de store følelser. Påske er fællesskab og lysten til at sparke til en tung sten. – Men i år er påske også drop-in-dage i Havdrup kirke med nadver Skærtorsdag, oplæsning af lidelseshistorien Langfredag og Opstandelse med masser af påskeliljer Påskedag.

I disse dage kan man komme i kirken i tidsrummet fra kl. 10-12 uden krav om tilmelding. Der må være 6 kirkegængere i kirken ad gangen, og graverne sørger for, det bliver overholdt. De har også sat borde og stole op på kirkegården, så man har mulighed for at sidde og vente til der er plads. Det er en god ide at tage både tæppe og kaffe med hjemmefra for at holde varmen.

Græsplænen ved sognehuset tages i brug til familiegudstjenesten Palmesøndag, der i år foregår som påskeløb kl. 10-12 med poster i haven og påskeæg til alle deltagerne. Ingen tilmelding. Og så slutter påsken med en klassisk corona-gudstjeneste i sognehuset kl. 11, der kræver tilmelding, og som livestreames. Gudstjenesten er med nadver.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste