SØG

Forsigtig genåbning i Havdrup kirke

I Havdrup kirke vælger menighedsrådet og præsterne en forsigtig genåbning i maj måned. Det betyder, at præsterne tilbyder forskellige slags gudstjenester.

Bente Lybecker holder to korte gudstjenester uden sang i sognehuset, og Kristine S. Hestbech holder tre friluftsgudstjenester af almindelig længde med sang i Æblelunden på kirkegården. Det giver folk mulighed for at vælge den type gudstjeneste, man har det bedst med i forhold til, om man er blevet vaccineret eller ej. Tilmelding bortfalder helt, da deltagerantallet er steget til 50 udendørs og til 34 indendørs i sognehuset. Se dato for de forskellige gudstjenester på kirkens hjemmeside havdrupkirke.dk

Pinsedag bliver i år fejret med drop-in-i-kirken og Bentes læsninger af bibeltekster om Helligånden, vekslende med Peters orgelspil. I kirken må der være max 15 deltagere ad gangen, så om nødvendigt bliver man lukket ind i hold. Pinsedag afsluttes med tårnsang. Medlemmer af menighedsrådet serverer kaffe udenfor kl. 10-12.30.

Aktiviteterne i sognehuset er stadig på et minimum, fordi man højst må forsamles 10 personer ad gangen. Dog er Det gensidige Bibliotek igen åben for lån og bytte af bøger fra mandag-fredag kl. 10-14. Julie Therkildsen (billedet), som nu er kirkens sognehus-ansvarlige, lover, at hun har kaffe på kanden og tid til en lille snak.

Om

Related Posts

Giv en kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.