lørdag, maj 25, 2024
ForsideArrangementerFastelavnsfest i Havdrup Idrætscenter

Fastelavnsfest i Havdrup Idrætscenter

Alle de frivillige i HGI indbyder til den årlige fastelavnsfest i Havdrup Idrætscenter søndag d. 26. feb. 2017 kl. 10.00-12.00.

Bakkens Pjerrot kommer denne dag og underholder for alle de mange udklædte børn.

Billetsalget starter fredag d. 3. februar 2017 kl. 12.00, og kan købes via gymnastikforeningens hjemmeside samt i HGI-Caféen i Idrætscentret i åbningstiden.

Billetpris pr. barn er 50 kr. (incl. slikpose, fastelavnsbolle og en juice), pris pr. voksne er 35 kr. (incl. fastelavnsbolle og en kop kaffe/te) – OBS! Ved køb af billet v/indgangen tillægges 20 kr. pr. billet.

SuperBrugsen vil sammen med HGI-Caféen byde på lækre fastelavnsboller, juice, kaffe/te og skønne slikposer, og der er flotte præmier til kattekonger- og dronninger, samt de 3 bedst udklædte i hver alderskategori.

Fastelavnsfesten henvender sig til de 0-12 årige, og selvfølgelig til forældre og bedsteforældre, som gerne vil have et par hyggelige fastelavnstimer sammen med de mange glade udklædte børn.

STØT OP OM FASTELAVNSFESTEN OG HOLD DEN DANSKE TRADITION I LIVE!

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste