søndag, maj 19, 2024
ForsideKirkenForedrag: Hvad er en mor? En far? En god barndom?

Foredrag: Hvad er en mor? En far? En god barndom?

Disse spørgsmål stiller hver generation af forældre sig selv. Nu kommer chancen her i Havdrup for at tænke over spørgsmålene sammen med andre forældre og finde svar sammen med en livlig foredragsholder, som har samlet historisk stof om emnet, som er særdeles velegnet til at belyse nutidens søgning efter svar.

Bestsellerforfatter Pia Friis Laneth blev landskendt for Lillys Danmarkshistorie, hvor hun fortalte om den personlige, samfundsmæssige og kvindepolitiske udvikling i Danmark, set gennem fire generationer af kvinder i sin egen familie. Tirsdag den 13. november kl. 19.30 kommer hun til Havdrup Sognehus med foredraget ”Mor, far & børn – en levende historie”. Her fortæller hun om, hvordan vores forestillinger om forældreroller og det gode barndomsliv har ændret sig de sidste 100 år i takt med samfundets udvikling.

Forfatteren er kendt som en både morsom og levende fortæller, som griber fat i personlige historier, alle kan genkende, så der er lagt op til en interessant aften for forældre i flere aldersgrupper. Billetter á 50 kr. inkl. kaffe og kage (Pensionist 30 kr.) købes ved indgangen.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste