lørdag, juni 15, 2024
ForsideKirkenSolrød Teaterfestival kommer til Havdrup

Solrød Teaterfestival kommer til Havdrup

Samarbejdet mellem Havdrup kirke og Solrød Teaterfestival fortsætter i år, så havdrupperne får mulighed for at opleve teater lokalt i sognehuset på Bistrupvang.
Festivalen gæster Havdrup med tre forestillinger, en for voksne og to for børn.

Torsdag den 15. november kl. 19.30 opfører teatret Don Gnu ”Jagten på det grå guld”, som er en moderne eventyr-fortælling, der følger to ældre mænds indbyrdes rejse mod fortidens tinder og minder. En humoristisk og rørende rejse, der søger at finde ind til en kerne i mennesker. Billetter til forestillingerne er gratis, men skal bestilles på Solrød Bibliotek/solbib.dk i forvejen.

Mandag den 19. november kl. 9 er der forestilling om ”de tre små grise” for børn fra 5 år. Skuespiller og dramatiker Claus Mandøe gendigter beretningen om de små grise, som måske i virkeligheden forsøgte at narre den rare og venlige ulv, som i den originale fortælling er blevet sat i et alt for dårligt lys …

Tirsdag den 20. november kl. 9 kommer teaterBLIK med forestillingen HOV, hvor papir er centralt både i scenografi, kostume og handling. Bag folderne gemmer der sig verdener af finurligheder, poesi og musik for de allermindste (1-4 år) og deres voksne.

Byens børneinstitutioner kommer til børneforestillingerne, men der er enkelte ledige billetter, som kan bestilles på Solrød Bibliotek/solbib.dk. Find links på kirkens hjemmeside.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste