mandag, april 22, 2024
ForsideKirken”Gå dit liv” – stilhedsretræte i præstegårdshaven

”Gå dit liv” – stilhedsretræte i præstegårdshaven

Sognepræsten i Havdrup Kristine Stricker Hestbech bruger sin store, dejlige have til mange formål, som er åbne for alle interesserede. Først på sommeren inviterede hun til skovbadning, og nu på den sidste dag i august inviterer hun til stilhedsretræte i præstegårdshaven med temaet ”Gå dit liv”.

Retræte betyder tilbagetrækning og er en gammel praksis i kirkens åndelige liv. Formålet er at skifte fokus fra det daglige liv, som kan være fyldt af tanker om familie og arbejde, og for en tid flytte det til det åndelige liv, som handler om noget helt andet. Retræten varer 1-1½ time, hvor man med en folder i hånden går rundt på egen hånd i haven. Det kræver ingen erfaring, blot et åbent hjerte.

Uanset man kan være skeptisk over for nye påfund, så går man aldrig forgæves til en stor oplevelse i Kristines have. Retræten foregår onsdag den 31. august i præstegårdshaven, Præstestræde 5, 4622 Havdrup. Man møder bare op i tidsrummet kl. 10-16, praktisk klædt på til vejret og naturen. Havecaféen er åben med kaffe og te, saft og kage.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste