lørdag, maj 25, 2024
ForsideNyhederGuldkyllingen at finde på Torvet i Havdrup

Guldkyllingen at finde på Torvet i Havdrup

Allerede fra fredag eftermiddag er det muligt at finde Guldkyllingen på torvet i Havdrup.

Guldkyllingen har tidligere holdt til på parkeringspladsen bag Netto, men efter nogle udfordringer med at skaffe strøm, var den rullende forretning blevet rodløs i Havdrup.

Dette problem kom Havdrup Borgerforening for øre og som byens repræsentant i stadepladsudvalget blev der taget kontakt til Guldkyllingen, for at høre om man var interesseret i at deltage i en forsøgsordning med handel fra Torvet.

Havdrup Borgerforening har et ønske om at skabe liv i bymidten og for at komme hurtigt i gang, var det nærliggende at lave en forsøgsordning med en virksomhed, som man vidste var interesseret i at besøge byen.

Der er i første omgang tale om en forsøgsordning på 3 måneder, da de endelige regler for brugen af midtbyen endnu ikke er helt på plads – og dermed ikke endeligt godkendt af Solrød kommune.

Stadepladsudvalget består i dag af repræsentanter fra Havdrup Borgerforening, Byens Erhvervsliv og Solrød kommune. Når reglerne for brug at midtbyens er endeligt vedtaget er det planen at Solrød kommunes udtræder af udvalget.

Man kommer i kontakt med stadepladsudvalget på stadeplads@havdrup.dk

p.s. Husk at støtte Havdrup Borgerforening – det koster kun 100 kr. om året og indmeldelse kan ske her

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste