lørdag, juni 15, 2024
ForsideBorgerforeningenHalloween 2020 aflyst pga. Corona

Halloween 2020 aflyst pga. Corona

Havdrup Borgerforening har valgt at aflyse det årlige Halloween arrangement, Halloween i Bakkerne.

Foreningen havde indtil det sidste håbet på at det var muligt at gennemføre arrangementet, men med Sundhedsstyrelsens seneste udmelding om helt at undgå fælles Halloween aktiviteter, er håbet endegyldigt slukket.

– Vi er ikke i stand til at sikre at folk holder afstand, når først det går løs, fortæller Anita Heiselberg som er en af hovedkræfterne bag arrangementet.

– Og selvom det foregår udendørs, så øges risikoen for smitte af, at de fleste børn skriger højlydt under det meste af turen, slutter Anita af.

Om der bliver et arrangement i 2021 er endnu for tidligt at sige, dels fordi ingen ved hvordan smittesituationen ser ud til den tid, men også fordi det er afhængigt af om bestyrelsen lykkes med at opbygge de her grupper af frivillige, som fremover vil være et krav for at gennemføre arrangementer i borgerforeningsregi.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste